Çmimi“ Eksportues i Vitit 2019 “,nga Oda Ekonomike e Kosovës u nda per SOLID Shoes.

Miq të SOLID Shoes Çmimi“ Eksportues i Vitit 2019 “,nga Oda Ekonomike e Kosovës u nda per SOLID Shoes. SOLID është duke eksportuar rreth 50% të prodhimit te saj ne shtetet europiane dhe më gjerë, mirëpo tregu vendor është shtylla më e rëndësishme e kompanisë sonë.Prandaj, me besimin tuaj dhe me punën e palodhshme të […]

SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna

Gjatë javës së kaluar SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna në objektin e SOLID duke përfshirë hallat e punës, garderobat, toaletet, kuzhinën dhe poashtu u morën masa të tjera shtesë mbi pastrimin e duarve dhe higjienën personale, paisja me maska mbrojëse, doreza për duar për secilin nga punonjësit tanë dhe […]