SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna

Gjatë javës së kaluar SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna në objektin e SOLID duke përfshirë hallat e punës, garderobat, toaletet, kuzhinën dhe poashtu u morën masa të tjera shtesë mbi pastrimin e duarve dhe higjienën personale, paisja me maska mbrojëse, doreza për duar për secilin nga punonjësit tanë dhe duke respektuar masat e tjera shtesë. Për më tepër, SOLID bën Dezinfektim, Dezinsektim dhe Deratizim nga kompani të qertifikuar afërsisht në çdo dy muaj. Me kujdes të shtuar dhe pa panik shpresojmë të e kalojmë sa më mirë këtë pandemi globale! Qofshi me shëndet!

Miq të SOLID Shoes Gjatë javës së kaluar SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna në…

Posted by SOLID Shoes on Monday, March 16, 2020

One thought on “SOLID SH.P.K ka bërë dezinfektimin e secilës hapësirë ku zhvillohet puna

Comments are closed.