Ne e bëjmë çdo hap të rehatshëm

Elegante

Meshkuj / Femra / Fëmijë

Sandale

Meshkuj / Femra / Fëmijë

Produktet e fundit

Rreth Fabrikës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Rreth nesh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.

Në fabrikën e këpucëve “SOLID”, një kompani e suksesshme që me cilësi të lartë të prodhimeve të saj i ka tejkaluar kufijtë, duke ofruar produkte në tregjet e BE-së dhe kudo në botë. Impresionues fakti që kompania “SOLID”, ka një qarkullim vjetor prej 3.2 milionë euro dhe 249 punëtorë.

Klient te kenaqur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer.