Patëm një vit të gjatë me punë dhe angazhime

Miq te SOLID Shoes,

Patëm një vit të gjatë me punë dhe angazhime e së fundmi u ndalëm tek disa miq tanë për t’i uruar një Vit të Ri të mbarë me plot shëndet, gëzime dhe buzëqeshje!Paqim arsye për të festuar gjithmonë së bashku! Urime e gëzuar për shumë mote!

Me shumë dashni dhe respekt

SOLID Shoes

Miq te SOLID Shoes, Patëm një vit të gjatë me punë dhe angazhime e së fundmi u ndalëm tek disa miq tanë për t'i uruar…

Posted by SOLID Shoes on Tuesday, December 31, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *