Çmimi“ Eksportues i Vitit 2019 “,nga Oda Ekonomike e Kosovës u nda per SOLID Shoes.

Miq të SOLID Shoes

Çmimi“ Eksportues i Vitit 2019 “,nga Oda Ekonomike e Kosovës u nda per SOLID Shoes. SOLID është duke eksportuar rreth 50% të prodhimit te saj ne shtetet europiane dhe më gjerë, mirëpo tregu vendor është shtylla më e rëndësishme e kompanisë sonë.Prandaj, me besimin tuaj dhe me punën e palodhshme të ekipës sonë, këpucët “SOLID Made In KOSOVO” po eksportohen çdo ditë e me shumë ne shtete të ndryshme si SHBA, Francë, Itali, Gjermani, Slloveni, Angli, Belgjikë, Serbi, Kroaci, Mal i Zi, Qipro, Afrikë e Jugut etj.

Per një ecje të qetë dhe te sigurtë!

#SOLID#MadeInKOSOVO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *